• Cursa i Caminada Popular  obertes a tothom. 

   • Es tancaran les inscripcions al arribar al límit establert de 500 participants.

   • L’hora establerta de sortida serà a les 9 del matí per la 1/2 Marató i a les 9:30 per la Caminada Popular.

   • Es donarà un temps límit de 4 hores per fer tot el recorregut

   • Els participants que decideixin “abandonar” ho hauran de fer en un dels avituallaments.

   • L’organització es reserva el dret d’anul·lar l'esdeveniment o de modificar el recorregut si per qualsevol circumstància ho creu convenient.

   • Els participants han d'estar possessió d’una llicencia federativa anual apta i vigent per efectuar aquesta activitat, expedida per la FEEC, la FEDME, la Federació de triatló, la Federació d’orientació, etc. La organització posarà a disposició dels participants que no estiguin en possessió de cap de les llicències habilitades la possibilitat de contractar unicament en la inscripció on-line l’assegurança temporal de la FEEC al preu de 5€. La organització no portarà cap control  ni es farà responsable de la no tinença de l’esmentada llicéncia, sent responsabilitat dels participants els prejudicis derivats de la no tinència de la mateixa.

   • L’organització declina tota responsabilitat pels danys morals, físics i altres perjudicis que la participació a la Passafred  pugui representar pels inscrits, i pels que puguin causar a tercers. La caminada no es fa en circuit tancat, ja que els camins i corriols pels quals passa són innumerables i no es pot garantir aquest aspecte, de manera que serà responsabilitat dels participants circular amb la deguda precaució per tal d’evitar accidents per col·lisió i altres.

   • El fet de indicar a la inscripció la talla de la semarreta, no garanteix la entrega al participant de la talla solicitada donat que les semarretes s'entregaran per ordre d'arribada i pot donar-se el cas de que alguna de les talles s'exaureixi depenent del número d'inscripcions fetes el mateix dia de la cursa. L'indicació de la talla és unicament per tant un indicador per la organització per la confecció de les semarretes.


  Serà motiu d’expulsió de la caminada: 

   •  No tenir cura de l’entorn per on es desenvolupa la proba, o actituds poc respectuoses

   •  No avisar al avituallament mes proper o no prestar auxili a qualsevol participant que pugui patir algun tipus d'accident


  TOT ALLÓ QUE NO ESTIGUI PREVIST QUEDA SOTA LA DECISIÓ DE L’ORGANITZACIÓ


  Col·laboreu a mantenir net l’entorn i feu servir les papereres en els avituallaments.


CONSENTEIXO EXPRESSAMENT I AUTORITZO a l'Entitat Centre Excursionista de Blanes per a que tracti les dades que voluntàriament cedeixo, d'acord amb el que disposen la llei 15/1999, de 13 de desembre i la Llei 34/2002, d'11 de juliol i les Directives 95/46/CE i 2000/31/C, dins de l'àmbit professional de l'Entitat així com per a les que pugui cedir a aquelles entitats públiques i privades a les que estigui obligat, bé per mandat legal o per dur a terme les activitats que té encomanades, amb les que establirà prèviament un contracte regulador de cessió de dades de caràcter personal. 

L'INSCRIPCIÓ A LA PASSAFRED DE BLANES IMPLICARÀ L’ACCEPTACIÓ D’AQUEST REGLAMENT.